Onderzoek Nederlandse Antillen en Aruba

De Mondriaan Stichting, het Fonds voor beeldende kunsten, vormgeving en bouwkunst, het Nederlands Fonds voor Podiumkunsten, het Fonds voor Cultuurparticipatie en het Nederlands Letterenfonds werken samen in KulturA. KulturA ondersteunt projecten die de culturele infrastructuur op de Nederlandse Antillen en Aruba en de (internationale) uitwisseling versterken.

KulturA heeft Deneuve gevraagd om de culturele infrastructuur van de Nederlandse Antillen en Aruba in kaart te brengen. Bij de selectie van organisaties wordt een breed cultureel begrip in combinatie met publieke zichtbaarheid als criterium gehanteerd. Daniël Bouw en Taco de Neef hebben hiervoor een bezoek gebracht aan de eilanden. Deneuve heeft op basis van de uitkomsten van de reis is in april 2010 het volledige overzicht gepresenteerd.

Institut Bueno Bista, Curaçao