Het Nieuwe Instituut

Van 1 augustus tot 30 november 2013, werkte Taco parttime als interim Manager Marketing, Communicatie, Commercieel bij Het Nieuwe Instituut in Rotterdam.

Het Nieuwe Instituut viert de innovatieve kracht van architectuur, design en e-cultuur. De organisatie is voortgekomen uit een fusie van het Nederlands Architectuur Instituut; Premsela, het Nederlands Instituut voor Design en Mode; en Virtueel Platform, het kennisinstituut voor e-cultuur.

Taco’s werk focust op het management van de dagelijkse zaken van het Team Marketing, Communicatie, Commercieel, de ontwikkeling en introductie van een nieuwe corporate huisstijl, de nieuwe corporate website, en het evenement dat de lancering markeert van het nieuwe programma van het instituut.

Het Nieuwe Institut organiseert verschillende tentoonstellingen, activiteiten en internationale presentaties over architectuur, design en e-cultuur.

Na de interimperiode werd Taco na een selectieprocedure aangesteld als Manager Marketing, Communicatie, Commercieel.

Mural: Job Wouters, Grass Will Grow