Beelden aan Zee

Deneuve verbond zich in 2017 aan Museum Beelden aan Zee en geeft het museum communicatieadvies bij nieuwe tentoonstellingen.

Het museum is gevestigd in een prachtig gebouw van Wim Quist,  verscholen in de duinen van Scheveningen, nog geen 500 meter ten zuiden van het Kurhaus. Eenmaal in het museumgebouw is er van de drukte van de badplaats niets meer te merken, het museum is een oase van rust. Van buitenaf is er nog niets te zien van de beeldhouwkunst die binnen te zien is. Deneuve verzorgde de communicatie van ondermeer Body & Soul met werk van Zhang Dali, Tussenlanding, met recent werk van Auke de Vries en No Excuses! de eerste Nederlandse solotentoonstelling van Tirzo Martha, Utopia van André Volten en Naked Roots van Johan Creten. In het najaar van 2018 organiseert het museum de grote solotentoonstelling Zadkine aan Zee, met werk van de vermaarde beeldhouwer Ossip Zadkine, onder meer bekend van De Verwoeste Stad in Rotterdam.

Zhang Dali, Heads uit de serie One Hundred Heads, 2001-2002