CBK Rotterdam

De vraag van CBK Rotterdam aan Deneuve is om voor CBK Rotterdam een werkbaar mediabeleid op te zetten. Wat de organisatie nodig heeft naast een up-to-date perslijst, is een strategie waarmee met de programma’s de media kunnen worden benaderd en daarmee free publicity kan worden gegenereerd. Dat zal in de regel vooral het programma van TENT zijn, maar er kan ook sprake zijn van projecten in de openbare ruimte BKOR en SIR en Art Office. De opdracht betreft de traditionele media, maar ook de sociale media. Startpunt is een analyse van de huidige situatie en het eindpunt een analyse en aanbevelingen voor het door de organisatie te voeren mediabeleid. Inmiddels is het verslag af en ingediend en tijdens een presentatie aan de medewerkers gepresenteerd.

Foto: TENT Rotterdam. Nicky Assman, Radiant.